«ВICOM OPTIMA» — ФИЗИОТЕРАПЕВТИЧЕСКОЕ ОБОРУДОВАНИЕ ВЫСОЧАЙШЕЙ ЭФФЕКТИВНОСТИ ВО ВСЕХ НАПРАВЛЕНИЯХ ТЕРАПИИ, ВОССТАНОВЛЕНИЯ И ОЗДОРОВЛЕНИЯ

Терапия частотами

BIOREZONANCE BICOM OPTIMA

Biorezonance je metoda, která se provádí biorezonančním přístrojem Bicom optima od německé společnosti Regumed. Přístroj pracuje na biofyzikálním principu a komunikuje s organismem pomocí elektromagnetických frekvenčních vzorců. Velmi jemným, ale efektivním způsobem umí pracovat s různými typy blokád, funkčními poruchami a zátěžemi. V západní evropě se tato metoda používá již více než 30 let.

Biorezonance je speciální testovací a terapeutická metoda, se kterou se medicína vydala zcela novou cestou. Díky přístroji bicom optima jsou u mnohých případů nalezeny a řešeny skutečné příčiny onemocnění. Klasická medicína je nenahraditelná například při léčbě akutních onemocnění nebo v chirurgii, ale při léčbě chronických onemocnění je s ní čím dál více klientů nespokojeno. Právě v oblasti chronických onemocnění a prevence, nabízí metoda biorezonance trvalá řešení.

Mezi nejčastější řešené obtíže patří:

Akutní a chronická alergická onemocnění (astma, senná rýma, exém, vyrážky) / záněty kůže (neurodermatitida, lupénka, akné) / akutní a chronické záněty trávicího traktu (Collitis ulcerosa, M. Crohn, alergie) / migrény a bolestivé stavy / zatížení herpes virem / hormonální dysbalance / nemoci vnitřích orgánů / zubní obtíže / příprava na očkování, detoxikace po očkování / léčba závislosti na nikotinu, alkoholu, lécích, cukru.

Bicom терапия · 12 ноября 2021, 23:40
360
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться

Вход

Email


Пароль


Нет учетной записи? → Создать аккаунт очень легко
Забыли пароль? → Восстановите доступ