объявление

Продано


Состояние телефона новое, использовался как второй телефон очень кратковременно. Был ношен исключительно в чехле. Никаких царапин. Очень стильный, тонкий. На две симки (или симка-картка памяти).  Очень хороший дисплей. Отличная камера. Гарантия до января 2018.

Цена 3000 крон. Цена нового 239 евро.  Причина продажи -нет больше в нем необходимости.

Ссылка на родной сайт




Основные характеристики:


VýrobceOnePlusKonstrukcedotykovéOperační systémAndroidVerze operačního systémuAndroid 5.1 (Lollipop)Hmotnost138 gMožnost paměťové kartyanoPaměť RAM3072 MBDisplejRozlišení displeje1920 x 1080Velikost displeje5 "RozměryVýška140 mmŠířka69 mmHloubka6.9 mmFotoaparátFotoaparátanoRozlišení fotoaparátu13 MpixVestavěný bleskanoHD videoanoPřední kameraano

OnePlus X oslavuje milostný příběh estetiky a unikátního prvotřídního materiálu: zirkonové keramiky. Pokusy o navržení technologie s využitím keramiky již proběhly – nikdy však nebyly dovedeny do takovéto dokonalosti. Precizní provedení a luxus řemeslného zpracování jsme v designu chytrého telefonu posunuli na novou úroveň, proto vám nyní můžeme představit zatím naše nejelegantnější zařízení.
Fotoaparát OnePlus X, vybavený nejpokročilejšími snímači a automatickým zaostřováním, je neskutečně rychlý – byl navržený s cílem vytvářet fotografie vysoké kvality v kteroukoli denní dobu a kdekoli, kde se zrovna nacházíte.

Pomocí 13MP f/2, 2 zadního fotoaparátu uděláte snímky, které vás ohromí bezkonkurenční hloubkou ostrosti a kresbou. Zcela věrohodné barvy s optimalizací vyvážení bílé a sytosti jsou zárukou, že vaše snímky vždy zachytí fotografované objekty ve skutečných odstínech. Náš unikátní a v celém odvětví nejlepší zobrazovací procesor dokáže rozpoznat a zdůraznit ty nejdůležitější prvky tak, aby každá fotografie byla vždy dokonalá. Technologie ISOCELL, jíž je fotoaparát vybaven, zvyšuje světelnou citlivost ve prospěch ostřejších snímků a menšího množství šum
Liana · 23 октября 2017, 09:29
2331
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться

Вход

Email


Пароль


Нет учетной записи? → Создать аккаунт очень легко
Забыли пароль? → Восстановите доступ