Подарок за регистрацию ! стиральный порошок и пятновыводитель!

Antivirova sada!

Nyní, více než kdy jindy, máme dodržovat pravidla osobní hygieny. Není to drahé, je to důležité, protože můžete někomu zachránit život. Nabízím antivirovou sadu, která obsahuje:
Ústní voda série Expert Pharma (1637) — 68 CZK
Ústní voda obsahuje výluhy bylin a rostlinné aminokyseliny.
Prevence zánětu ústní dutiny.Je vhodný pro lidí žijící v oblastech s vysokou koncentrací fluoru ve vodě.Směs výtažků z kůry hamamelise, duběnek a rostlinných aminokyselin tonizuje cévní stěny, zmenšuje zánět a krvácení dásní.
Koncentrovaná zubní pasta + 200 % série Expert Pharma (1633) — 44 CZKPrevence zánětu ústní dutiny.

Koncentrovaný prostředek pro mytí nádobí s bioenzymy s vůní citronu a máty (11193) — 55 CZKKoncentrovaný prostředek na mytí nádobí na bázi mycích složek rostlinného původu maximálně efektivně a bezpečně odstraňuje libovolné zašpinění z úpovrchu nádobí a jídelních příborů.
Prostředek je zesílen bioenzymy pro efektivní odstranění i té nejodolnější a nejsilnější mastné špíny bez namáčení.
Kyslíkové bělidlo Extra Oxy (30028)- 108 CZKÚčinně napomáhá likvidaci bakterií (doporučená teplota praní od 60 °C) a odstraňuje nepříjemné zápachy.Nepoškozuje strukturu vláken.
Koncentrovaný prací prášek univerzální (30020) — 151 CZKminerální sloučenina s aktivní formou kyslíku (peruhličitan je bělidlo na bázi kyslíku) odstraňuje různé skvrny, bělí, odstraňuje zažloutnutí, má dezinfekční účinek;

faberlicfamilyprague · 27 марта 2020, 17:40
22581
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться

Вход

Email


Пароль


Нет учетной записи? → Создать аккаунт очень легко
Забыли пароль? → Восстановите доступ